Vi fejrer 2 millioner solgte Meisterglas®...

…og giver dig 50% på alle brilleglas!*

 

2 millioner solgte brilleglas og hundredetusinde tilfredse kunder bekræfter: Hallmann og Meisterglas® står for premium-kvalitet af briller og brilleglas. Oplev det selv og få hvert 2. brilleglas foræret* til vores jubilæum. Og det bedste: Ved køb af flere briller kan du endda spare op til 75%.*

 

Aftal straks tid!

Aftal tid nu

50% RABAT – OG MERE!

Fritid, bilkørsel og kontor – vores øjne arbejder hver dag på højtryk. For at du er perfekt udstyret til enhver situation, giver vi dig til vores Meisterglas® brilleglas-jubilæum, nu 50% rabat på dine brilleglas og ved køb af en brille 2 eller 3 endda endnu mere*. Uanset, om du har brug for en progressiv brille, skærmbrille eller solbrille i din styrke!

Få glæde af alle brilleglas fra Meisterglas® nu 50% billigere.* Tilbuddet gælder også de top udstyrede premium-glas, som for eksempel til din afstands- eller læsebrille eller din nye progressive brille.

På din brille nr. 2 sparer du ikke kun 50% på glas, men yderligere også 50% på brillestellet!* Den perfekte mulighed for en solbrille i din styrke eller en skærmbrille med blå-lys-filter.

Det bliver endnu bedre – ved den tredje briller sparer du hele -75% på den komplette brille!* Det kunne være en individuelt tilpasset sportsbrille i din styrke eller en specialbrille til bilkørsel om natten? Alt efter dit behov. Hallmann har et passende udvalg.

Deltag nu og vind en wellness-ferie

Vil du helst nyde udsigten til bjergene med din nye brille? Så deltag nu i den store Hallmann konkurrence! Med lidt held kan du vinde en skøn wellness-ferie i det eksklusive Hotel Miramonte i Bad Gastein, Østrig. Du har mulighed for at deltage indtil den 30. april i alle Hallmann butikker.**

PERFEKT SYN MED MEISTERGLAS®

Vi vil gerne sikre os, at du kan se godt med dine nye briller. Derfor er Meisterglas® en trofast partner til brilleglas, som er 100% ”Made in Germany”!

 

Alle brilleglas bliver lavet i det nordlige Tyskland i Lyksborg – uanset om det er enkeltstyrke eller flerstyrke, læsebriller, glas med blålysfilter og meget mere. Ved hvert glas kan du vælge individuelt blandt de mange individuelle opgraderinger og behandlinger. Ved fremstillingen af hvert glas gælder øverste lov: præcision og optimal synskomfort. Tallene taler for sig, for Meisterglas® har allerede solgt over 2 millioner brilleglas og dermed hjulpet mange mennesker til et godt syn.

HUNDREDETUSINDE TILFREDSE KUNDER

Til et perfekt syn skal der udover det ideelle brilleglas også være en optimal tilpasning, samt service og atmosfæren skal stemme ved vejledningen til den passende brille.

 

Vi glæder os, sammen med Meisterglas® over allerede at have gjort mange kunder lykkelige!

AFTAL STRAKS TID
OG SPAR 50%

Bestil straks en tid og få det 2. brilleglas gratis ved køb af din brille.*

 

Tilbuddet gælder kun indtil den 30.04.2024!

Aftal tid nu

Din personlige vejledning hos Hallmann:

  • Test af din aktuelle synsstyrke på afstand og nær

  • Oprettelse af din personlige synsprofil baseret på dine behov

  • Kompetent vejledning til de passende brilleglas til dig

  • Valg og individuelt tilpasning af din nye brille

Modtag nyhedsbreve & vind!

Tilmeld dig straks Hallmanns nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en wellness-ferie for 2!**

*Du får ved køb af den 1. brille 50% på brilleglas fra Meisterglas®. Ved køb af den anden brille får du 50 % rabat på brilleglas fra Meisterglas® og 50% rabat på stellets pris (undtagen Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche, Davidoff). Gælder kun ved køb af to briller i den samme styrke. Ved køb af den 3. brille får du 75% rabat på brilleglas fra Meisterglas® og 75% rabat på stellets pris (undtagen Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche, Davidoff). Gælder kun ved køb af 3 par briller i samme styrke. Alle rabatter gælder indtil den 30.04.2024 på de billigere briller. Rabatten fratrækkes automatisk fra producentens listepris og gælder kun på nye ordrer og kan ikke kombineres med andre kampagner/kompletpristilbud/kuponer. Ingen kontantudbetaling muligt.

**Betingelserne for deltagelse: optik-hallmann.dk/betingelserne-wellness