Tilbud på solbriller med styrke

Temperaturen stiger og solen kommer oftere frem – det er tid til et par nye solbriller!

 

solbriller i din styrke til kun 500 kr. nu hos Hallmann eller kun til 750 kr. for progressive solbriller*.

 

Book din tid nu og lad os rådgive dig omkring den perfekte solbrille med individuelle brilleglas!

Aftal tid nu
Solbriller med styrke og 100% UV-beskyttelse på tilbud

Solen giver glæde. Og dine øjne kan nu glæde sig over elegante solbriller, som ikke kun beskytter mod UV-stråler, men også skåner feriebudgettet.

 

Moderigtige solbriller fås nu hos Hallmann i din styrke til kun 500 kr. eller til kun 750 kr. for progressive solbriller*. Selvfølgelig med solbrilleglas fra Meisterglas® med 100% UV-beskyttelse.

 

VÆLG MELLEM MANGE MODELLER

I din Hallmann-afdeling kan du vælge mellem mange Vienna Design solbriller. Uanset om det er rundt eller firkantet, et cat-eye look eller i en retro-stil, så er der noget for enhver smag. Kig ind og find dine nye yndlingssolbriller.

 

Få rådgivning om de aktuelle modeller og det passende brilleglas af Hallmanns optikere. For at få det bedste råd uden ventetid, lav din aftale online med det samme.

Aftal tid nu

DINE MULIGHEDER FOR ENDNU MERE KOMFORT & LIVSKVALITET

Antirefleksbehandling på bagsiden af glassene

En antirefleksbehandling på bagsiden af glassene minimerer forstyrrende reflekser i glassene. Dette giver mulighed for et mere afslappet og klart syn i alle situationer.

Polariserede glas

Polariserende solbriller giver optimalt syn pga minimal blænding og reflektion. Det giver en naturlig kontrast og farveopfattelse og er derfor perfekte til bilkørsel og ved vandet.

*Tilbudsprisen på 500,- kr. (flerstyrke 750,- kr.) gælder for mange modeller fra Vienna Design til en værdi af 600,- kr. inkl. solbrilleglas til en værdi af 500,- kr. (flerstyrke 750,- kr.). Tilbudsbrillen fås med styrke i indeks 1.5, ± 6 sph./2 cyl. Kan ikke kombineres med andre kampagner og kuponer. Billede kun som eksempel.
Antirefleksbehandling på bagsiden af glassene eller polariserende glas fåes til en merpris.