Progressive briller – synsprøve hos eksperten

For ideelt syn med en progressiv brille er der mange afgørende faktorer. For eksempel den præcise tilpasning af de progressive glas til dine øjne samt synsbehov. Hertil bruges en præcis udmåling af styrker, en nøjagtig centrering og ikke mindst erfaring i dette.

 

Aftal tid nu til en gratis synsprøve hos din progressive ekspert hos Hallmann.

Aftal synsprøve nu

Hallmanns kompletpakke:

  • Personlig vejledning af uddannede optikere, hvorved vi tager os meget tid til dig

  • Oprettelse af dit individuelle synsprofil

  • Professionel progressiv synsprøve med den nyeste måleteknik

  • Højkvalitative progressive glas Made in Germany

  • Præcis brilletilpasning

  • Et stort udvalg af mærkebriller

Vejen til din progressive brille

Progressive glas samler flere synsstyrker i en brille – f.eks alderssynet som er kkommet til nærsynetheden.

For at korrigere dette, er glassene opdel i forskellige syns-områder. For at skabe en behagelig synsoplevelse til dig, tilpasser vi brillerne i følgende trin til dig:

  • Præcis synsudmålig på afstand

  • Afprøvning af læsestyrke i prøvebrille

  • Præcis centrering med iPad og tilpasning af brillerne (f.eks måling af pupildistance, læsehøjde etc.)

Forløb af en progressiv synsprøve

For at vi kan tage os god tid til dig, beder vi dig om at bestille en tid. Synsprøven er ved efterfølgende køb af en brille gratis.

Samtale omkring synsbehov

I sammenhæng med brilletilpasning, snakker vi omkring dine synsbehov og brugsområder til din progressive brille.

Objektiv formåling

Til at starte med, måler vi synet med en autorefraktor. Dette sker helt automatisk og er hurtigt overstået.

Afstand – og læsning

Efterfølgende måler vi synsstyrken ud fra din personlige opfattelse. Ved afstandsmålingen bruger vi en phoropter, hvor vi skifter glas med forskellige styrker, hvor du læser tal eller bogstaver højt på en tavle. Ved udmåling af læsestyrken bruges en prøvebrille, hvor du sidder med en tekst i en behagelig afstand, og læser højt. På den måde finder vi frem til den styrke, som fungerer bedst til dig.

UDVÆLGELSE AF DIN BRILLE & PROGRESSIVE GLAS

Efter synsprøven finder vi sammen det passende progressive glasvalg, som passer til dine behov. Alle Meisterglas® glas produceres med højeste præcision og skarpeste kvalitetskontrol i Lyksborg, Tyskland.

 

Efterfølgende vælger vi sammen med dig det rigtige brillestel. Ved progressive glas er det ikke alle stel som er egnede. Hos os kan du endog vælge blandt mande forskellige top-mærker.

 

PRÆCIS CENTRERING OG BRILLETILPASNING

Efterfølgende tilpasser vi dine briller til dit hoved og udfører de sidste målinger – hertil hører pupildistance, toppunktsafstand, læsehøjden m.fl.

 

Herved kan dine progressive glas tilpasses perfekt til stellet og brillens placering på hovedet.

AFHENTNING OG EFTERKONTROL

Ved afhentning af dine progressive briller kontrollerer vi igen den korrekte pasform. Det sørger for et optimalt, uindskrænket syn og en naturlig hoved- og kropsholdning.

 

Derudover tilbyder vi en 100 % tilfredshedsgaranti, så du kan overbevise dig selv med dine nye briller. Skulle du imod al forventning ikke være helt tilfreds, så kan du op til 8 uger efter uden problemer bytte eller returnere brillen.

Har du brug for en progressiv brille?

Er det tid til en ny progressiv brille?

Hvis du oplever tiltagende problemer med omstilling mellem afstand og læsning, så kan det være, at dit syn har ændret sig pga den naturlig ældningsproces af øjnene.

 

Progressive briller muliggør klart syn på afstand og ved læsning samt i mellemområder. Personer i aldersgruppen 40+, hvor synsbehovet har ændret sig eller en aldersrelateret langsynethed er opstået, kan have fordel at progressive briller. Progressive briller forener afstands- og læsebriller i et brilleglas og kan også bruges af personer, som kun har brug for læsebriller.

Din personlige synsprofil

En vigtig del af vejledningen hos Hallmann er synsprofilen. Ved hjælp af præcise spørgsmål til synsbehovet kan vi finde frem til, til hvilke synsområder dine øjne har brug for hjælp.

 

Vi spøger f.eks om du kører meget bil eller sidder meget foran en skærm. Alt efter det, så kan en progressiv kørebrille eller en skærmbrille være et godt supplement til almindelige progressive brille.

Synsprøve hos din optiker

Aftal tid nu til din progressive synsprøve. Hos Optik Hallmann er du i gode hænder.

Aftal synsprøve nu