VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OPTIK HALLMANN GMBH

SE NØJAGTIG EFTER

Adm. direktør:
Florian Pachleitner, Sascha Neubert

 

Virksomhedens hovedsæde:
Große Straße 27
D-24937 Flensburg

Tel.: +49 461 / 88 99 87 19
Fax: +49 461 / 17 6 26

Email: verwaltung@optik-hallmann.de

Databeskyttelse:
Den ansvarlige person for databeskyttelse kan kontaktes på databeskyttelse@optik-hallmann.dk.
Værneting: Flensburg
Amtsgericht Flensburg
HRB: 5584
Moms-reg.nr:: 15 295 29686
USt-ID-Nr.: DE 245257830

 

Ansvarligt kammer:
Handwerkskammer Flensburg,
Johanniskirchhof 1-7,
D-24937 Flensburg

 

Samhørighed for firmaerne i Tyskland
Optik Hallmann GmbH består af alle de tyske filialer.

 

Samhørighed for firmaerne i Danmark

 

Optik Hallmann Danmark ApS
Søndergade 6
6200 Aabenraa
CVR Nr. 26453852

 

Følgende filialer hører med til dette ApS:
Åbenrå, Haderslev, Esbjerg, Kolding, Vejle, Fredericia, Odense, Ribe, Horsens

Direktør: Sascha Neubert

 

Optik Hallmann Ikast ApS

Østergade 7c

7430 Ikast

CVR Nr. 29239738

 

Følgende filialer hører med til dette ApS:
Ikast

Direktør: Sascha Neubert

 

Optik Hallmann Padborg ApS
Torvegade 4
6330 Padborg
CVR Nr. 25506081

 

Følgende filialer hører med til dette ApS:
Padborg

Direktør: Sascha Neubert & Ralf Pahnke

 

Optik Hallmann Aarhus ApS
Sankt Clemens Torv 15

8000 Aarhus

CVR Nr. 32320406

 

Følgende filialer hører med til dette ApS:
Aarhus

Direktør: Sascha Neubert

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

 

Ansvaret for indholdet

Denne hjemmeside er sammensat med størst mulig omhu. Vi garanterer ikke for, at informationerne, links eller andre oplysninger, som hentes fra hjemmesiden, er korrekte. Som tjenesteyder er vi jf. § 7 afs.1 TMG kun ansvarlige for vores egen indhold. Jf. §§ 8 – 10 TMG er vi dog ikke forpligtet til at overvåge fremmede oplysninger på vores sider for ulovliget indhold. Forpligtelsen til at fjerne eller spærre oplysninger der indeholder lovbrud, retter sig efter loven. Vi er dog først ansvarlige for sådanne konkrete sager fra det tidspunkt vi officielt er vidende om det. Hvis vi opdager, at der foreligger lovbrud i indholdet på vores side, vil vi omgående sørge for, at det bliver fjernet.

Ansvaret for links

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre virksomheders hjemmesider, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Vi kan derfor ikke tage ansvar for disse siders indhold. For det indhold der er på linkets side, er den respektive sides operatør alene ansvarlig. Sådanne links bliver forud for oprettelsen undersøgt for eventuelle lovovertrædelser. Vi står således inde for, at ulovligt indhold ikke ved et umiddelbart gennemsyn var at finde på disse hjemmesider på tidspunktet for linkets oprettelse. Vi kan dog ikke stå for en permanent indholdsmæssig kontrol af disse links uden, at der foreligger konkret mistanke om et lovbrud. Hvis vi bliver gjort opmærksom på, at der foreligger lovbrud i et link, vil vi omgående sørge for, at det bliver fjernet.

Ophavsret

Indholdet på disse sider er under tysk ophavsret. Indholdet på disse hjemmesider må ikke kopieres, videregives, ændres eller gøres tilgængelige for tredjemand til kommercielle formål, hverken delvist eller i sin helhed uden den respektive forfatter/ejers tilsagn. Downloads og kopier af disse sider er kun tilladt til private og ikke-kommercielle formål. Såfremt noget indhold på siden ikke er skrevet af operatøren, er der taget hensyn til tredjemands ophavsret. Vi kendetegner indhold der kommer fra en tredjemand. Hvis du alligevel finder en ophavsretsskade bedes du oplyse os herom. Vi vil naturligvis fjerne det med det samme vi ved det.

Databeskyttelse

Benyttelsen af vores hjemmeside er som regel mulig uden, at der er behov for at du skal oplyse personlige oplysninger (f.eks. navn, adresse eller e-mailadresse). Hvis du bliver bedt om disse oplysninger er det frivilligt. Uden din accept, vil vi ikke bruge disse oplysninger eller give dem videre til tredje. Vi henviser til, at datatransmission på internettet (f.eks. ved e-mail kommunikation) kan være udsat for sikkerhedshuller. Det er ikke muligt at beskytte siden 100 % mod adgang udefra. Det er ikke tilladt at benytte de i kolofonen offentliggjorte kontaktoplysninger til uopfordret fremsendelse af reklame og informationsmateriale. Vi tager forbehold for at indlede retslige skridt mod misbrug (uopfordret fremsendelse af reklame, spam, etc.).