Optik og mere

Hallmann er optikeren i nærheden af dig, som forstår dig og sætter dine behov i fokus. Det drejer sig om mere end kun et godt syn. Vi vil gerne, at du kan nyde livet med alle sanser og føle dig godt tilpas i alle situationer.

 

For at hjælpe dig med dette, tilbyder vi et bredt produktsortiment med internationale stelmærker og brilleglas fra Tyskland.

Rådgivning er vigtigt for os

Vi vægter en individuel rådgivning fra vores uddannede fagpersonale og mange serviceydelser. Sammen finder ikke kun den passende løsning til dig, men også den bedst mulige løsning til alle behov, budget og livsstil. Vi glæder os over, at mange kunder, i både Tyskland og Danmark, allerede i flere år har tiltro til os.

Aftal tid nu
I mere end 20 år
her for dig

Vores historie begynder i 1998, da den udlærte optometrist Andreas Hallmann åbner sin første optik-butik i sin hjemby Flensborg. Allerede tre år senere begynder han med at ekspandere. Siden 2009 tilbyder Hallmann også høreapparater i Tyskland. I midlertid er Hallmann repræsenteret med omkring 100 butikker fordelt i Tyskland og Danmark., og har ellerede hjupet iver millioner af mennesker med en bedre livskvalitet.

Vi handler med hjertet

At skabe lykkelige øjeblikke. At forstå, hvad der virkelig er vigtigt for mennesker. At bidrage til livskvalitet. Det er det, som er vigtigt for os, og ligger os nær. Vi viser ikke kun hjerte, vi følger også hjertet – og handler derfor altid forstående, engageret og ansvarligt.

Find din Hallmann afdeling

100 afdelinger er klar til dig!

Vi rådgiver med hjerte, forståelse og stilfornemmelse. Sammen med dig finder vi den perfekte brille eller behagelige kontaktlinser – helt efter dine behov. Vi glæder os til at se dig i en af vores Hallmann afdelinger i nærheden af dig.

Besøg os!
  • Synsprøve
  • Gratis og uforpligtende
  • Uden ventetid
Bestil tid