Hallmanns 100% garanti

Din tilfredshed er meget vigtigt for os.

Derfor giver vi altid 100%, for at du kan nyde livet med alle sanser. Hos Hallmann er du og dine øjne med garanti i gode hænder.

 

Overbevis dig selv af Hallmanns 100% garanti og aftal tid til en uforpligtende vejledning i en Hallmann afdeling nær dig.

Aftal tid nu

100% tilfredshed

Din tilfredshed er vigtigt for os. Skulle du mod al forventning ikke være helt tilfreds med din nye brille, kan du helt uden problemer bytte eller returnere den indenfor 8 uger.

100% kompatibilitet

Hos Hallmann får du eksklusivt kvalitetsbrilleglas af mærket Meisterglas – made in Germany. Meisterglas står for præcision og innovation og fremstilles i Lyksborg i det nordlige Tyskland.

100% penge retur

Du er usikker på om den nye brille er den rette til dig? Ikke noget problem! Vi vil gerne have at du føler dig 100% sikker og tilfreds med de nye briller. Gør du ikke det, så kan du få den fulde købspris tilbage indenfor 8 uger.

100% håndværk

Hos Hallmann får du den pålidelig kvalitet af en erfaren optiker. Den kontinuerlige videreuddannelse af vores medarbejdere står helt i toppen hos Hallmann. Det kan man mærke i alle butikker. Optikerne hos Hallmann elsker deres arbejde og har styr på deres håndværk.

100% service

For at du har længst muligt glæde af dine briller, så yder Hallmann helt gratis brille-tjek. Ved et brille-tjek renser vi dine briller i en ultralydsrenser og kontrollerer samtlige skruer og skifter næsepuder. Vi tjekker også om brillen sidder som den skal eller retter den til. Gør noget godt for dine briller og kom forbi til et gratis brille-tjek! Det gælder i øvrigt også for alle, som (endnu) ikke har købt briller hos Hallmann.

Aftal tid nu

Bestil straks tid online i en Hallmann afdeling nær dig og overbevis dig selv om Hallmanns 100% garanti.

Aftal tid nu

Meisterglas brilleglas

Få mere at vide om kvalitetsbriller fra Meisterglas.

  • Made in Germany – nærmere sagt i Lyksborg, Tysklands nordligste by.

  • Eksklusiv hos Hallmann

  • Højeste præcision

  • Individuel tilpasning

Nye glas til din brille

Du elsker dine briller, men ser ikke så godt med dem mere? Vi skifter med glæde dine glas i dit eget stel til brilleglas fra Meisterglas! Bestil blot tid til en gratis synsprøve i din Hallmann afdeling. Vi sørger for, at du kan få overblikket igen med din yndlingsbrille.

OPLEV ENDNU FLERE TJENESTER