Meisterglas® brilleglas

Altid tysk kvalitet foran øjnene

Meisterglas brilleglas yder højeste premium-kvalitet og bliver fremstillet i Lyksborg, som ligger ved Østersøen, og produceres efter den nyeste glasteknologi. Meisterglas byder på præcis personaliserede og individualiserede brilleglas, som giver den bedste synskomfort i alle livssituationer.

Aftal tid nu

Bedre vision til en attraktiv pris

Største synskomfort til en attraktiv pris er ingen modsætning. Hos Hallmann garanterer vi dig med forskellige tilbud en fast lav pris!

Vælg det brilleglas som opfylder dine synsbehov/synskrav. Naturlig og afslappet syn, nem tilvænning og optimalt syn i alle områder, det har selvfølgelig første prioritet.

Progressive glas

Det er et spørgsmål om højeste præcision. Vores Meisterglas progressive glas er Hightech-produkter, som kan afstemmes præcis til dine behov. Nyd et gnidningsfrit syn i alle områder og nem tilvænning uden gyngeeffekter.

Lær mere

Enkeltstyrkeglas

Vidste du, at enkeltstyrkeglas fra Meisterglas® kan tilpasses fuldt ud? Find ud af mere her.

Lær mere

Solbrilleglas

Farvede glas med 100% UV-filter får dine øjne til at stråle.

Lær mere
Brilleglas med blå lys filter

Netop nu, i dette øjeblik, er dine øjne udsat for skadelig blå lys, som bliver udstrålet fra skærmen. Blå lys filtret Blue Protection beskytter og afslapper dine øjne – og kan endda give bedre søvn.

Lær mere

Sportsbrilleglas

De perfekte brilleglas til en aktiv livsstil.

Lær mere

Brilleglas til bilkørsel

Disse brilleglas garanterer der bedste syn i trafikken.

Lær mere
Skærmbrilleglas

På arbejdspladsen, på hjemmekontoret eller ved fritidsaktiviteter som at male, lave mad eller håndarbejde – vores Meisterglas skærmglas byder på komfortabel og afslappet syn på nær.

Lær mere