Solbrilleglas

Meisterglas® solbrilleglas kan laves præcis og individuel til dine behov. Uanset om du bruger enkeltstyrke eller flerstyrke, med en stilet spejlrefleks eller med et polaroidfilter der øger kontrasten, der findes det rigtige solglas til alle behov.

 

Lad os vejlede dig i din Hallmann butik!

Aftal tid nu

Hvilke typer solbrilleglas findes der?

Klassisk tonede solbrilleglas

Ensfarvede solbrilleglas findes i mange forskellige farver, som passer til dit solbrillestel, din stil og dine behov. Alt efter hvilken farve, så har klassisk tonede solbrilleglas mange fordele til enhver situation med fuld beskyttelse mod de farlige UV-A og UV-B stråler.

Graduerede solbrilleglas

Et optisk highlight er graduerede solbriller. Også disse fås i forskellige farver, som passer til dit stel. Graduerede glas er mørkere i den øverste del af glasset og bliver lysere ned efter. Denne type glas får enhver solbrille til at være et blikfang!

Solbrilleglas med spejlrefleks

Det største blikfang er sikkert et par solbriller med spejlrefleks. Spejlrefleks fås i mange forskellige farver og mere eller mindre spejleffekt. Særlig populær er disse glas til vinter- og outdoor-sportsudøvere, da de ikke kun ser godt ud, men også beskytter øjnene for kraftige blændinger.

Polariserede solbrilleglas

Polariserede solbriller er udstyret med et såkaldt polarisationsfilter. Dette filtrerer generende blændinger og refleksioner og gør polariserede solbriller ideel til brug ved sport, på stranden eller ved bilkørsel.

Uden pol filter
Med pol filter

Farveskiftende brilleglas

Med farveskiftende brilleglas, også kaldet phototrope glas, som Meisterglas Transitions® glas er du til en hver tid perfekt udstyret. Glassene farver sig automatisk alt efter mængden af UV-stråler. Opholder du dig indendørs, så er glassene klare. Lige så snart du kommer ud i sollys, bliver de mørke. Transitions® glas tilbyder derfor optimalt syn under alle lysforhold.

Lad os rådgive dig

Bestil tid til vejledning til køb af din nye solbrille!

Aftal tid nu

Du kan også være interesseret i denne