Oplev sommerens variationer:
-50% på hele glassortimentet*
At tilbyde
Aftal straks tid!
Stort mærke-salg:
Designerbrille fra top-mærker i din styrke**
At tilbyde
Spar nu!
Solrige udsigter til livet
med solbriller i din styrke***
At tilbyde
Perfekt til ferien!
Hallmann er optikeren i nærheden af dig
Find din afdeling
Vi glæder os til dit besøg!

25 år med bedre syn hos HALLMANN

DIN OPTIKER MED ERFARING

Vi fejrer det store Hallmann-jubilæum og takker for jeres tillid!

 

I efterhånden 25 år har vores erfarne Hallmann-optikere og optometrist vægtet perfekt service meget højt – vi ved nemlig: Den ideelle brille og optimalt tilpasser kontaktlinser er vigtige for din livskvalitet!

 

Et kvart århundrede med godt syn skal fejres. Derfor har vi, som tak for din loyalitet, forberedt mange jubilæumstilbud med trendy designerbriller og mærkeglas ”Made in Germany” til dig.

 

Aftal en tid i din Hallmann afdeling – vi har over 100 butikker at vælge imellem!

Find din yndlingsmodel

Meisterglas brilleglas

Den bedste synskomfort behøver ikke at være dyrt. For som eksklusiv forhandler kan vi tilbyde Meisterglas-brilleglas til en fast lav pris. Disse fremstilles ved hjælp af de mest moderne teknologier og kan tilpasses individuelt. For dig betyder det: et afslappet, naturligt syn på alle afstande og nem tilvænning fra det første øjeblik. Oplev vores tilbud!

Lær mere

Find din Hallmann afdeling

100 afdelinger er klar til dig

Med kompetent vejledning og stilfornemmelse hjælper vi dig gerne ved valget af den perfekte brille eller kontaktlinser helt efter dine behov. Vi glæder os til at se dig i en af vores afdelinger i nærheden af dig.

Det lyder rigtig godt!
  • professionel synsprøve
  • gratis og uforpligtende
  • uden ventetid
Aftal tid nu

"Du ser med garanti bedre!"

Vores omfangsrige service og vores garanti vil også glæde dig efter købet. Vores gratis Security pakke byder på f.eks. optimal beskyttelse, vores tilvænningsgaranti gør det muligt at bytte helt uden problemer. Fordi din tilfredshed er vigtig for os.

Til vores service & garanti

Hallmann Newsletter

Hold dig altid opdateret omkring vores aktuelle kampagner, events og nyeste kollektioner. Tilmeld dig nu!

Tilmeld nu og sikre dig fordele!

*Gælder ind til den 31.8.24 ved køb af brilleglas og solbrilleglas fra Meisterglas® . Du får 1 glas fra mærket Meisterglas® gratis ved køb af et sæt glas. Så du sparer 50%i forhold til producentens listepris. Kun på nye ordrer. Kan ikke kombineres med andre kampagner, kompletpristilbud og kuponer. Ingen udbetaling af kontanter muligt.

**Tilbuddet gælder på mange modeller på lager og udvalgte modeller fra den mærkede tilbudskollektion, undtagen mærkerne Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche, Davidoff. Inkl. 2 glas. nær-/afstandsglas, hærdet og med super antirefleksbehandling, op til ± 6 sf. / 2 cyl. standard indeks 1,5. Progressive glas, hærdet og med super antirefleksbehandling, op til ± 6 sf. / 4 cyl. standard indeks 1,5. Kan ikke kombineres med andre kampagner og kuponer. Kun for nye ordrer. Modellerne er tilgængelige, så længe lager haves. Ikke alle modeller er tilgængelige i alle butikker.

***Solbriller-Tilbudsprisen på 300,- kr. (flerstyrke 750,- kr.) gælder på mange lagerførte & udvalgte modeller fra Hallmann-kollektionen inkl. solbrilleglas fra Meisterglas® med styrke i indeks 1.5, ± 6 sph./2 cyl. Kan ikke kombineres med andre kampagner og kuponer. Billede kun som eksempel.

Antirefleksbehandling på bagsiden af glassene eller polariserende glas fås til en merpris.