Stort udsalg hos Hallmann*
At tilbyde
Aftal straks tid!
Hallmann er optikeren i nærheden af dig
Find din afdeling
Vi glæder os til dit besøg!

25 år med bedre syn hos HALLMANN

DIN OPTIKER MED ERFARING

Vi fejrer det store Hallmann-jubilæum og takker for jeres tillid!

 

I efterhånden 25 år har vores erfarne Hallmann-optikere og optometrist vægtet perfekt service meget højt – vi ved nemlig: Den ideelle brille og optimalt tilpasser kontaktlinser er vigtige for din livskvalitet!

 

Et kvart århundrede med godt syn skal fejres. Derfor har vi, som tak for din loyalitet, forberedt mange jubilæumstilbud med trendy designerbriller og mærkeglas ”Made in Germany” til dig.

 

Aftal en tid i din Hallmann afdeling – vi har over 100 butikker at vælge imellem!

Find din yndlingsmodel

Meisterglas brilleglas

Den bedste synskomfort behøver ikke at være dyrt. For som eksklusiv forhandler kan vi tilbyde Meisterglas-brilleglas til en fast lav pris. Disse fremstilles ved hjælp af de mest moderne teknologier og kan tilpasses individuelt. For dig betyder det: et afslappet, naturligt syn på alle afstande og nem tilvænning fra det første øjeblik. Oplev vores tilbud!

Lær mere

Find din Hallmann afdeling

100 afdelinger er klar til dig

Med kompetent vejledning og stilfornemmelse hjælper vi dig gerne ved valget af den perfekte brille eller kontaktlinser helt efter dine behov. Vi glæder os til at se dig i en af vores afdelinger i nærheden af dig.

Det lyder rigtig godt!
  • professionel synsprøve
  • gratis og uforpligtende
  • uden ventetid
Aftal tid nu

"Du ser med garanti bedre!"

Vores omfangsrige service og vores garanti vil også glæde dig efter købet. Vores gratis Security pakke byder på f.eks. optimal beskyttelse, vores tilvænningsgaranti gør det muligt at bytte helt uden problemer. Fordi din tilfredshed er vigtig for os.

Til vores service & garanti

Hallmann Newsletter

Hold dig altid opdateret omkring vores aktuelle kampagner, events og nyeste kollektioner. Tilmeld dig nu!

Tilmeld nu og sikre dig fordele!

*10 kr. tilbud gælder fra den 01.–29.02.24 på udvalgte stel ved køb af brilleglas – enkeltstyrke fra 900,–/flerstyrke fra 2.000,–. Kan ikke kombineres med andre tilbud/kuponer/kompletpristilbud. Billede kun som eksempel. Alle priser i DKK.

50% på brilleglas tilbud gælder fra den 01.–29.02.24 ved køb af Meisterglas® brilleglas/solbrilleglas. Ved køb af et glaspar af mærket Meisterglas® får du 50% rabat på glasprisen. Kun på nye ordrer. Kan ikke kombineres med andre kampagner/kompletbrilletilbud/kuponer. Ingen kontantudbetaling. Vi forbeholder os retten til at forlænge kampagnen.