Syn - Optik Hallmann
Vi giver nu op til 1.000 kr. i rabat på dine nye briller:
At tilbyde
Vores gave til dig!
Kompletbrille til en lille pris
At tilbyde
Spar nu!
Hallmann er optikeren i nærheden af dig
Find din afdeling
Vi glæder os til dit besøg!

Optik Hallmann

Hallmann er optikeren i nærheden af dig, som forstår dig og sætter dine behov i fokus. Det drejer sig om mere end kun et godt syn. Vi vil gerne, at du kan nyde livet med alle sanser og føle dig godt tilpas i alle situationer.

 

For at hjælpe dig med dette, tilbyder vi et bredt produktsortiment med internationale stelmærker og brilleglas fra Tyskland.

 

Vi vægter en individuel rådgivning fra vores uddannede fagpersonale og mange serviceydelser. Sammen finder ikke kun den passende løsning til dig, men også den bedst mulige løsning til alle behov, budget og livsstil. Vi glæder os over, at mange kunder, i både Tyskland og Danmark, allerede i flere år har tiltro til os.

Find din yndlingsmodel

Meisterglas brilleglas

Den bedste synskomfort behøver ikke at være dyrt. For som eksklusiv forhandler kan vi tilbyde Meisterglas-brilleglas til en fast lav pris. Disse fremstilles ved hjælp af de mest moderne teknologier og kan tilpasses individuelt. For dig betyder det: et afslappet, naturligt syn på alle afstande og nem tilvænning fra det første øjeblik. Oplev vores tilbud!

Lær mere

Find din Hallmann afdeling

100 afdelinger er klar til dig

Med kompetent vejledning og stilfornemmelse hjælper vi dig gerne ved valget af den perfekte brille eller kontaktlinser helt efter dine behov. Vi glæder os til at se dig i en af vores afdelinger i nærheden af dig.

Det lyder rigtig godt!
  • professionel synsprøve
  • gratis og uforpligtende
  • uden ventetid
Aftal tid nu

"Du ser med garanti bedre!"

Vores omfangsrige service og vores garanti vil også glæde dig efter købet. Vores gratis Security pakke byder på f.eks. optimal beskyttelse, vores tilvænningsgaranti gør det muligt at bytte helt uden problemer. Fordi din tilfredshed er vigtig for os.

Til vores service & garanti

Hallmann Newsletter

Hold dig altid opdateret omkring vores aktuelle kampagner, events og nyeste kollektioner. Tilmeld dig nu!

Tilmeld nu og sikre dig fordele!