Progressive glas fra Meisterglas

Du har brug for hjælp til at læse eller arbejde på korte afstande, men ser samtidig utydeligt langt væk? Så kan progressive briller tilbyde dig helt ny livskvalitet. Progressive brilleglas udmærker sig ved en glidende overgang fra nær-, mellem- og til fjernområde. Dette muliggør et kontinuerligt syn på alle afstande.

Aftal tid nu

Hvad gør Meisterglas progressive glas så speciel?

Alle Meisterglas brilleglas tilbyder højeste komfort til dine synsbehov. Især ved progressive brilleglas er det vigtigt med yderste præcision. Meisterglas progressive glas bliver individualiseret helt efter dine personlige behov.
Et perfekt syn på alle afstande uden begrænsninger og en optimal overgang mellem nær-, mellem- og afstandsområde sørger for et ubesværet og optimalt syn.

 

Opdag High-End progressive glas fra Living familien:

MG Living Superior
High-End progressive glas fra Living familien er 100% individualiserede og personaliserede på dine synsbehov. Et skræddersyet brilleglas til dine øjne.
MG Living
Dette fuld individualiserede progressive brilleglas byder på den bedste tilvænning og optimal synskomfort til de højeste krav.
MG Living Light
Dette progressive glas er begyndelsen på top-kategorien Living og er kendetegnet ved dens spontant nemme tilvænning og dens særlig brede synsfelter.

Rådgivning hos optikeren

For at finde det mest optimale glas til sine behov, anbefaler vi en konsultation i din Hallmann afdeling. Optikeren i butikken udfylder sammen med dig en synsprofil og analyserer dine synsbehov. Få en professionel rådgivning af eksperterne.

4 skridt til den perfekte progressive brille

Aftal tid til gratis synsprøve

Vores optiker laver en professionel synsprøve. Herunder findes frem til synsprofilen og den nøjagtige styrke udmåles. Herunder spørger optikeren også ind til brugsområder for den progressive brille, hvilket er lige så vigtigt som at kende synsvanerne.

 

Valg af det optimale progressive glas

Efter synsprøven og vurdering af dine personlige synsbehov vælger vores optiker det passende progressive glas til dine synskrav. Alle Meisterglas® progressive glas bliver produceret med højeste præcision og skarpeste kvalitetskontrol.

Udvalg af brillestel

Brillestellet er også afgørende for et godt syn. Med sans for mode, design og trends vælges sammen med dig det rette brillestel til din type. Hos Hallmann finder du et stort udvalg af TOP mærkevarestel fra forskellige designere.

Tilpasning af dine briller

Ved afhentning bliver brillen endnu engang tilpasset perfekt til dig, så du får et optimalt, uinskrænket syn og en naturlig hoved- og kropsholdning.

Rådgivning hos optikeren

Find ud af hvilket progressive glas der kan leve op til dine behov. Få rådgivning af en af vores dygtige optikere.

Aftal tid nu

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERET I

Lav en aftale