Kontaktlinsetilpasning | Optik Hallmann

Kontaktlinsetilpasning

Hvis du gerne vil prøve kontaktlinser, sp anbefaler vi at du for lavet en kontaktlinsetilpasning. Dine øjne er helt enestående og har individuelle egenskaber og behov. Derfor er det ikke alle linser, som passer til alle øjne.
Ved en kontaktlinsetilpasning kan vi finde præcis den linse og den styrke, som passer til dit behov.

Aftal tid til kontaktlinsetilpasning

Hvordan foregår en kontaktlinsetilpasning?

En kontaktlinsetilpasning hos Hallmann foregår hurtig & enkelt i 5 skridt.

Din personlige kontaktlinseprofil

Første skridt er at afklare ønsker og forventninger i forhold til linser. Derfor spørger vi blandt andet om hvilken type sport du dyrker, om du har meget skærmarbejde eller hvor ofte du ønsker at bruge linser. Ud fra det har vi så din personlige kontaktlinseprofil, som danner udgangspunkt for de linser vi så vil tilpasse på dig.

Udførlig udmåling

I forbindelse med en kontaktlinsetilpasning laver ikke kun en synsprøve for at finde den rette styrke, vi måler også øjet hornhindekrumning og tjekker øjnenes sundhed og øjenomgivelser.

Valg af kontaktlinse

Ved hjælp af kontaktlinseprofilen og udmålingen af øjnene kan vi så sammen vælge den linse, som kunne være den rigtige til dig. Her kan vi vælge blandt mange forskellige typer linser, bløde, hårde, dags- eller månedslinser m.fl.

Øve på- og afsætning

At tage linser på og af er for mange i starten meget uvant og kræver lidt øvelse. Vi øver så længe du har brug for det, for at du føler dig sikker nok til at kunne gøre det selv derhjemme. Herunder gennemgår vi også rensning og opbevaring af linser. Endeligt herefter kan du få linserne med hjem på prøve.

Prøvetid og efterkontrol

Nu kan du prøve linserne i dine vante omgivelser. Her er det vigtigt, at du kommer til efterkontrol et par dage senere. Ved efterkontrollen tjekker vi om linsen sidder godt på øjet, eller om den påvirker øjets sundhed, om synet er tilfredsstillende og spørger dig hvordan det er gået med linserne. Skulle der være behov for at prøve andre linser, finde vi ud af det under denne efterkontrol. På den måde sikrer vi os, at du får præcis den linse der fungerer for dig og dine øjne.

Bestil straks tid til kontaktlinsetilpasning

Interesserer du dig for kontaktlinser, men er stadig ikke helt sikker? Lad en af voresHallmann kontaktlinsespecialister rådgive dig helt uforpligtende. Bestil en tid online til rådgivning.

Aftal tid nu

Bekümringsfrihed til kontaktlinsebruger

Du får endnu flere fordele hvis du vælger et Hallmann linseabonnement. Her kan du også vælge at få sendt dine kontaktlinser direkte hjem til dig.

  • Gratis hjemsendelse af linser

  • Gratis reservelinser

  • 50% rabat på et par briller om året af Vienna Design kollektionen ink. standardglas

  • -20% rabat på alle solbriller

Lær mere
Hellere helt afslappet!

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERET I