Gratis synsprøve

Regelmæssige synsprøver er vigtig for din sundhed, da man på den måde kan opdage synsfejl tidligt og korrigere dem.

 

Er det tid til en synsprøve?

 

Så bestil allerede tid nu i din Hallmann afdeling.

Aftal tid nu

Overblik over dine fordele

  • Gratis

  • Ingen ventetid

  • Nyeste målemetoder

  • Faglig og kompetent rådgivning og individuel analyse af synsprofilen

Hvad sker der ved en synsprøve?

Ved en synsprøve hos Hallmann måler uddannede optiker og optometrister dine individuelle synsstyrker og definerer dine synsbehov.

 

Til at starte med laver vi en autorefraktortest. Den måler automatisk og er hurtig overstået.

 

Herved får vi et resultat som er grundlaget til den egentlige subjektive synsprøve.
Ved den subjektive synsprøve udmåles din personlige synsstyrke. Det gøres ved hjælp af en manuel eller automatisk phoropter. Igennem denne phoropter ser du på en tavle med tal eller bogstaver, som vi vil bede dig at læse. Under denne måling skifter vi mellem forskellige glas og finder sådan frem til den styrke som giver dig det bedste syn.

Synsprøve til læsebriller

  • Ved behov laves der også en nærmåling. Herved måles der med hjælp af en prøvebrille en tekst i den passende læseafstand. Her skiftes der også mellem forskellige glas for at finde den optimale styrke, som giver et bedste syn ved læsning.

  • Nu har vi fundet din aktuelle styrke. Vi anbefaler at man får kontrolleret synet hvert andet år! Ændringer i synsevnen kommer oftest snigende og kan bedst korrigeres hvis de opdages tidligt.

Gratis synsprøve

Den sidste synsprøve er mere end 2 år siden? Så bestil straks tid!

Aftal tid nu
Hvad er en synsprofil?

En vigtig del af rådgivningen/vejledningen hos Hallmann er synsprofilen. Ved hjælp af konkrete spørgsmål fastlægges dine synsbehov, dine synskrav og hvilke områder vi skal lægge vægt på i en brille. Herved spørger vi for eksempel om du kører meget bil, dyrker udendørs sport eller tilbringer meget tid ved en skærm.

 

Alt efter hvilke svar vi får, så er der måske brug for en progressiv brille til bilkørsel, en sports-solbrille eller en brille med et blå lys filter.
Ved hjælp af dette synsprofil kan din optiker hos Hallmann vejlede dig helt individuelt og finde den helt optimale løsning til dine synsbehov.

Aftal tid nu
Hvad skal jeg medbringe til en synsprøve?

Det er vigtigt, at du afsætter minimum en halv time til en synsprøve, fordi vi gerne vil give dig den bedste vejledning/rådgivning. Du kan undgå unødig ventetid hvis du bestiller tid til en synsprøve på forhånd.

Desuden er det en stor hjælp hvis du medbringer din aktuelle brille eller styrkekortet på dine briller. Hvis du ikke har det, så er det heller ikke noget problem.

Bruger du kontaktlinser, så er det vigtigt at du ikke har haft kontaktlinser på i minimum 12 timer inden en synsprøve, da det kan give en usikker måling af den korrekte styrke.

Aftal tid nu
Jeg har brug for briller

Hvis det viser sig, at du har brug for et par briller, så er Hallmann det rigtige. Vi rådgiver og vejleder dig gerne mens du finder den rette brille iblandt vores forskellige mærker og modeller, former og farver.

Kig online og lad dig inspirere!

Se briller

3D synsprøve

I nogle af vores butikker er der mulighed for at få foretaget en 3D synsprøve. Denne oplevelse skal du ikke gå glip af – spørg din optiker!

Oplev endnu flere tjenester