Brilleglas til bilkørsel

Meisterglas progressive glas og farvevarianter specielt til bilkørsel, sørger for godt syn og vågne øjne – i dagtimer, om natten og i alle synssituationer. Du kan tilpasse alle Meisterglas trafik-løsninger helt individuelt og kombinere dem til lige netop dit behov. Sådan nyder du øget synskomfort og sikkerhed i trafikken.

 

Vi vejleder dig gerne til de forskellige trafik-løsninger i din Hallmann afdeling. Bestil straks tid online!

Aftal tid nu

Hvad er et progressiv trafikglas?

Meisterglas Move® er et progressivt brilleglas, som er fremstillet med den nyeste teknologi specielt til bilkørsel. Takket være det store afstands- og mellemfelt kan du ikke kun se glasklart på afstand, men også til siden, i dit sidespejl og på instrumentbrættet. Herved undgår man ubehagelige hoved- og kropsholdninger og du kan se problemfrit i alle områder under bilkørslen. Oplev bilkørsel med en helt ny synskomfort.

Standard Brillenglas
Meisterglas Move®

Nyt: Drive Protection

Opdag den nye brilleglas-innovation Drive Protection for endnu mere sikkerhed i trafikken.

  • Optimalt syn i trafikken.

  • Øger kontraster

  • Reducerer spejlinger og blænding

Hvad er fordelene ved Drivewear® solbrilleglas

De dynamiske solbrilleglas MG Drivewear® tilpasser deres farve automatisk til lysforholdene. Herved får du optimal syn og forbedret solbeskyttelse af dine øjne også ved skiftende sollys/mængde solstråler. Takket være deres polarisering er de yderst kontrastøgende og mindsker refleksioner, som for eksempel fra en våd kørebane. MG Drivewear glas er solbrilleglas, og har derfor også i den lyseste tilstand en let toning.

overskyet
Øget kontrast, ingen reflektioner
(f.eks. fra en våd vejbane)
solskin
Ingen blænding, ingen refleksioner, øget kontrast
skarpt sollys
Minimal blænding og refleksioner på trods af skarpt sollys, gode kontraster

Kan man også få farveskiftende glas til bilkørsel?

I modsætning til Drivewear solbrilleglas er farveskiftende glas helt klare når det er mørkt. De fleste farveskiftende glas reagerer på UV-stråler. Dette kan dog være et problem ved bilkørsel, da nyere forruder allerede filtrerer UV-strålerne fra sollyset. Derfor kan det være, at farveskiftende glas ikke bliver mørke selvom der er kraftig sollys.

Med de specielle Meisterglas Transitions XTRActive glas hører dette problem fortiden til. Disse glas reagerer, udover UV-stråler, også på synligt lys og skifter derfor også farve, op til 50%, bag forruden i bilen. Her vil du opleve klart syn i alle lysforhold, uden at skulle skifte briller.

overskyet
Brilleglas minimal tonet
solskin
Brilleglas er behagelig tonede
skarpt sollys
Brilleglas er kraftig tonede

Lad os rådgive dig

Vi vejleder dig gerne i de forskellige muligheder til bilkørsel i din Hallmann afdeling. Bestil straks tid online!

Aftal tid nu

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERET I