Tilbud på vores
top flerstyrkeglas
At tilbyde
Vi har stadig åbent til dig!
Sikre dig et gavekort
på 600 kr.
At tilbyde
Til et brillestel!

Vi har stadig åbent til dig

Alles sundhed er altid i fokus hos Hallmann – både den fra vores kunder og den fra vores medarbejdere. Hallmanns hygiejnekoncept bliver fulgt i alle afdelinger og sørger for størst mulig sikkerhed.

 

Alle Hallmanns servicer, som gratis synsprøve, kan stadig varetages.

 

Du bedes venligst hjælpe med:

– Hold afstand

– Overhold håndhygiejne

– Bær mundbing

– Aftal tid

 

For at minimereventetiden og overholde alle afstandskrav, beder vi dig bestille tid.

Find din yndlingsmodel

Damebriller

Uanset om det er et sart metalstel fra Ray Ban eller en opsigtsvækkende brille, hos Hallmann finder enhver kvinde en yndlingsbrille til skønne øjeblikke.

Til damebrillerne

Herrebriller

Vi har alt til nutidens mænd: elegant look med Daniel Hechter eller måske hellere en mere sporty brille i Nike-stil? Du har valget.

Til herrebrillerne

Solbriller

Ligemeget om det er sommer eller vinter, en stilfuld solbrille er et must. Ikke kun til det smarte look, men også for at beskytte dine øjne.

Til solbrillerne

Meisterglas brilleglas

Den bedste synskomfort behøver ikke at være dyrt. For som eksklusiv forhandler kan vi tilbyde Meisterglas-brilleglas til en fast lav pris. Disse fremstilles ved hjælp af de mest moderne teknologier og kan tilpasses individuelt. For dig betyder det: et afslappet, naturligt syn på alle afstande og nem tilvænning fra det første øjeblik. Oplev vores tilbud!

Lær mere

Besøg os!

Find din Hallmann afdeling

97 afdelinger er klar til dig

Med kompetent vejledning og stilfornemmelse hjælper vi dig gerne ved valget af den perfekte brille eller kontaktlinser helt efter dine behov. Vi glæder os til at se dig i en af vores afdelinger i nærheden af dig.

Det lyder rigtig godt!
  • professionel synsprøve
  • gratis og uforpligtende
  • uden ventetid
Aftal tid nu

"Du ser med garanti bedre!"

Vores omfangsrige service og vores garanti vil også glæde dig efter købet. Vores gratis Security pakke byder på f.eks. optimal beskyttelse, vores tilvænningsgaranti gør det muligt at bytte helt uden problemer. Fordi din tilfredshed er vigtig for os.

Til vores service & garanti

Hallmann Newsletter

Hold dig altid opdateret omkring vores aktuelle kampagner, events og nyeste kollektioner. Tilmeld dig nu!

Tilmeld nu og sikre dig fordele!

Afslappet syn med et blålysfilter

Et blå lys filter aflaster dine ved brug af mobiltelefoner, tablets og andre elektroniske apparater. Dine øjne skal ikke anstrenge sig så meget og er desuden 100% beskyttet mod UV-stråler.

Lær mere

Sikker på farten med Drive Protection

Regn, modkørendes billyger og våde vejekan give blænding ved bilkørsel og din reaktionsevne kan blive påvirket. Med den innovative Drive Protection teknologi til brilleglas er du sikkert på farten.

Lær mere

KONTAKTLINSER HOS HALLMANN

Det behøver ikke altid at være briller. Med vores behagelige linser kan du nyde synet fuldt ud. Lad os vejlede dig og oplev vores tilbud.

Lær mere
Lav en aftale