Progressiv kompletpakke
fra eksperter

Er du utilfreds med din nuværende progressive brille…?

…eller har du for første gang brig for progressive glas? De progressive eksperter hos Hallmann vejleder dig udførligt til en brille, som også passer præcis til dig. Vi tilbyder det bedste know-how, en udførlig vejledning, nyeste måleteknik og en præcis brilletilpasning.

 

Drag fordel af Hallmann-kompletpakke ved køb af din progressive brille. Vi er den progressive optiker, som tilbyder dig alt fra en ekspertviden.

Bestil tid til vejledning

Din progressive kompletpakke

  • Udførlig og individuel vejledning fra uddannede optikere

  • Oprettelse af en individuel synsprofil

  • Synsprøve med den nyeste måleteknik

  • Eksklusive Meisterglas®-progressive glas Made in Germany

  • Stort udvalg af mærkestel

  • Individuel tilpasning

  • Uovertruffen pris-kvalitetsforhold ved progressive briller

Gratis progressiv-synsprøve

Vi tager os god tid til dig, fra synsprøven og hen til den færdige progressive brille, og vejleder dig udførligt til den rette progressive mulighed til dine behov.

 

Eksperterne hos Hallmann bruger udelukkende den nyeste måleteknik ved tilpasning af dine nye briller. Vi gennemfører en nøjagtig synsprøve til afstand og læsning. Desuden snakker vi med dig omkring dine synsbehov, for at kunne finde den rigtige glastype til dig. Aftal blot en gratis progressiv synsprove.

Bestil synsprøve
Progressive briller til dine behov

Opdag de forskellige progressive briller med eksklusive glas fra Meisterglas – vi har en løsning til dine behov. Vores progressive glas starter allerede fra 1.500 kr.

 

Til det bedste udsyn tilbyder vi også ekstra individualiserede premium-muligheder til en uimodståelig pris. Kombiner dine progressive glas med et stel efter din smag. Vi vejleder dig gerne til vores tilbud.