Vi er der for dig

Alles sundhed er altid i fokus hos Hallmann – både den fra vores kunder og den fra vores medarbejdere. Hallmanns hygiejnekoncept bliver fulgt i alle afdelinger og sørger for størst mulig sikkerhed.

 

Alle Hallmanns servicer, som gratis synsprøve, kan stadig varetages. For at minimereventetiden og overholde alle afstandskrav, beder vi dig bestille tid:

Aftal tid nu
Hallmanns hygiejnekoncept

Hallmanns hygiejnekoncept blev udviklet for at beskytte både dig og vore medarbejdere bedst mulig for infektioner og spredning af virus.

 

Konceptets grundsten er:

– hold afstand

– overhold håndhygiejne

– brug mundbind

– bestil tid

 

Alle vore afdelinger overholder Hallmanns hygiejnekoncept. Du bedes venligst også hjælpe med at omsætte konceptet.

 

For at minimere antal personer i afdelingen samtidig, opfordrer vi til at man bestiller tid:

Aftal tid nu

Tiltag i Hallmanns hygiejnekoncept

Hold afstand

Som supplement til afstandskravene i forretninger, gælder en afstand på minimum 1,5m mellem personer. Vi beder derfor om forståelse, hvis vi skal bede dig om at vente uden for butikken. For at minimere ventetiden, anbefaler vi, at man bestiller tid. I de situationer, hvor mindsteafstanden mellem dig og vores medarbejdere ikke kan overholdes (f.eks. Kontaktlinsetilpasning), er der yderligere tilføjet sikkerhedsforanstaltninger.

Overhold håndhygiejne

Tiltagene omkring håndhygiejne indebærer for vore medarbejdere hyppig håndvask, hygiejnisk desinfejtion pleje og beskyttelse af hænderne. Ved direkte kontakt med dig, bærer vore medarbejdere desuden handsker. Overflader, apparater og varer bliver også renset/desinficeret efter præcise forskrifter.

Du bedes desinficere dine hænder når du træder ind i butikken. Vi har opsat en spritstander til dette formål. Mange tak!

Brug mundbind

For at beskytte dig bedst muligt, så bærer vores medarbejdere altid mundbind eller visir. Vi beder også dig om at bære mundbind når du træder ind i butikken.Har du ikke selv et mundbind, forefindes der nogle i butikken. Vi takker for din opbakning og forståelse, at vi pt kun smiler med øjnene.

Bestil tid

For at kunne overholde afstandskravene og minimere ventetider, opfordrer vi til, at man bestiller tid før besøget. På den måde kan vi afsætte nok tid til dig. Du kan bestille tid på telefoni den ønskede afdeling eller helt nemt online.