Tilbud på flerstyrke-solbriller

Solen gør dig glad! Derfor får du lige nu en progressiv solbrille hos Hallmann til kun 750 kr*. Inklusiv gratis synsprøve og professionel tilpasning af vores Hallmann-optikere.

 

Bestil derfor straks en tid og nyd de solrige øjeblikke!

Aftal tid nu

MODE-SOLBRILLER MED
100% UV-BESKYTTELSE

Hos Hallmann finder du mange moderigtige mærke-solbriller med 100% UV-beskyttelse: uanset, om de skal være runde eller kantede, i et moderne Cat-Eye Look eller retro-stilen.

 

Vi tilpasser den som en progressiv solbrille til kun 750 kr* i din individuelle synsstyrke.* For at dine øjne er bedst muligt beskyttet for udsætningen af de skadelige UV-stråler.

 

VALGMULIGHEDER TIL ENDNU MERE SYNSKOMFORT*

Alt efter dine behov tilbyder vi forskellige opgraderinger til glassene* fra Meisterglas® som giver bedre synskomfort til livet.

ANTIREFLEKSBEHANDLING PÅ BAGSIDEN

En antirefleksbehandling på bagsiden af glassene minimerer reflekser på indersiden af glassene og forhindrer irriterende blændinger hvis f.eks. solen rammer glasset bagfra.

POLARISERING

Polariserede solbriller giver optimalt syn med minimal blænding og spejling. De sørger for en naturlig kontrast og farveopfattelse og er den perfekte følgesvend til bilister og vand-atleter.

Besøg os i en af Hallmann butikkerne i nærheden af dig

Vores optikere vejleder dig gerne og laver en gratis synsprøve for at finde dine styrker til din nye solbrille!

Aftal tid nu

FIND DIN HALLMANN AFDELING

*Tilbudsprisen på 300,- kr. (flerstyrke 750,- kr.) gælder på mange lagerførte & udvalgte modeller fra Hallmann-kollektionen inkl. solbrilleglas fra Meisterglas® med styrke i indeks 1.5, ± 6 sph./2 cyl. Kan ikke kombineres med andre kampagner og kuponer. Billede kun som eksempel.

Antirefleksbehandling på bagsiden af glassene eller polariserende glas fås til en merpris.