← tilbage til oversigt

Filialen i

Optik & Kontaktlinser
Storegade 8, 6100 Haderslev
km væk/afstand
Om vores afdeling
Vores Optik Hallmann afdeling er din specialist i nærheden. For os drejer det sig om mere end bare et godt syn. Vi vil gerne, at du kan nyde dit liv med alle dine sanser og føle dig tilpas hele tiden. Vi har åbent fra mandag til lørdag. Vores uddannede optikere udfylder sammen med dig dit personlige synsprofil og vejleder dig gerne i briller og/eller kontaktlinser. Hallmann har den perfekte enkeltstyrke-, progressive- eller solbrille og kontaktlinser i sortimentet. Vores afdeling i har kendte mærker som RayBan, Calvin Klein og mange flere, samt brilleglas Made in Germany. Aftal straks en tid. Vi glæder os til dit besøg!
Kundeanmeldelser på google.com
Icon Sehtest
Gratis synsprøve
Vores uddannede optikere måler dit syn ved en synsprøve for at finde ud af om du har brug for briller.
Icon Zufriedenheitsgarantie
100% tilfredshedsgaranti
Er du ikke 100% tilfreds med dine briller? Byt dine briller indenfor 8 uger problemfrit eller aflever dem tilbage.
Icon Brillencheck
Gratis brille-tjek
Vi tilbyder en all-round-service: uanset om din brille trænger til rensning, skift af næsepuder eller tilretning af brillen.
Icon Stilberatung
Vejledning af stil
Din brille er mere en kun et synshjælpemiddel. For at den passer perfekt til dig, vejleder vores personale dig gerne om stil, facon og størrelse.
Icon Kontaktlinsen
Kontaktlinser
Ikke alle kontaktlinser egner sig til alle øjne – vi følger dig fra udmålingen og valget af kontaktlinser frem til den afsluttende kontrol.

Vores produkter

Icon Brille Top Marken
Top-mærke briller
Vælg blandt mange internationale brillemærker til dame-, herre- og børnebriller. Hos Hallmann finder du helt sikkert en brille som passer til dig. Vi rådgiver dig gerne.
Icon Brillenglas
Brilleglas made in Germany
Vi bruger brilleglas af højeste kvalitet Made in Germany til alle vores tilbud. Vores kvalitative Meisterglas® brilleglas produceres i den tyske by Lyksborg ved Østersøen. Dermed sikrer vi den bedste synskomfort.
Icon Gleitsichtgläser individuell
Individualiserede progressive briller
Progressive brilleglas fra Meisterglas® giver et optimalt synsfelt både på nær, afstand og i mellemområdet og kan tilpasses helt individuelt til dine behov.
Icon Sonne
Solbriller med UV-beskyttelse
UV-stråler kan forårsage varige skader på vores horn- og nethinde. Mærke-solbrillerne fra Optik Hallmann beskytter dine øje 100% for UV-stråler. Solbrillerne fås med mange forskellige glasfarver, stel og polariseringsfilter.
Icon Kinderbrille
Børnebriller
Bærekomfort er især vigtig ved børnebriller. For at dit barn gerne vil bruge brillen, kan det vælge mellem mange forskellige stel og farver. Eksperterne hos Hallmann er opmærksomme på, at brillen sidder ordentlig og får monteret de korrekte glas.
Icon Autofahren
Brilleglas til bilkørsel
For progressive brillebrugere har vi udviklet specielle glasmuligheder fra Meisterglas® til bilkørsel. Disse muliggør at se og opfatte alle vigtige områder uden indskrænkning ved bilkørsel. Lad dig rådgive i de forskellige muligheder af glas til bilkørsel.
Icon Blaulichtbrille
Brille med blålys-filter
Beskyt dine øjne imod højenergetisk blåt lys, med et par brilleglas med blålys-filter, som udstråles fra skærme. Meisterglas®-teknologien Blue Protection absorberer op til 40% af det kortbølgede lys og giver optimal beskyttelse.
Icon Kontaktlinsenanpassung
Kontaktlinser
Vi har det komplette kontaktlinse-tilbud klar til dig. Vi tilpasser kontaktlinserne til dine behov, vejleder dig i den rette pleje, øver at sætte dem i og tage dem ud, øver håndteringen og giver dig mulighed for at prøve kontaktlinser.
Icon Sportbrille
Sportsbriller
For at du kan se optimalt til din yndlingssport, laver Hallmann også Vi har det komplette sportsbriller med sportsglas fra Meisterglas® for det bedste syn og perfekt pasform.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for briller eller kontaktlinser?
Hvor ofte skal jeg skifte mine briller?
Passer briller eller kontaktlinser bedst til mig?
Hvornår har jeg brug for en progressiv brille eller multifokale kontaktlinser?
Hvilken garanti er der ved køb af briller?

Anmeldelser

Flere anmeldelser

Andre afdelinger i nærheden af dig

← tilbage til oversigt