Sportsbrilleglas

Perfekt syn er vigtigt ved sport. Alligevel undværer mange brillebrugere sportsbriller i deres styrke. Med individuelle tilpassede sportsglas fra Meisterglas® hører dette fortiden til.

Afhængig af hvilken type sport, personlig behov of brillestel findes der forskellige muligheder, at få glas i dine sportsbriller.

Din optiker hos Hallmann vejleder dig gerne og finder sammen med dig det perfekte glas til din favoritsport.
Bestil straks tid til konsultation!

Aftal tid nu

Hvilke sportsbrilleglas findes der?

  • Sportsbrilleglas til enkeltstyrke

    Enkeltstyrkeglas korrigerer nær-eller langsynethed. Med de innovative sportsbrilleglas fra Meisterglas® oplever du et fremragende syn helt ud til glaskanten. De byder op øget kontrast, samt beskyttelse mod UV-stråler, snavs og vind.

  • Sportsbrilleglas til progressives

    Med Meisterglas® Sports-progressive glas oplever du ekstra brede synsfelter for en naturlig synsoplevelse og afslappet syn ved sport. Brilleglassenes position i forhold til øjnene bliver udmålt præcis. Med den nyeste fremstillingsteknologi tilpasses det progressive glas individuelt til dig.

Golf

Ved golfspil har du blandt andet brug for en god UV-beskyttelse, men også et klart syn i al slags vejr og på alle afstande. Med golfbrilleglas fra Meisterglas® er det ikke noget problem. Ved hjælp af et specielt farveforløb er glassene optimeret til forskellige lysforhold og muliggør et klart syn af konturerne på greenen – inklusiv 100% UV-beskyttelse.

Svømning og dykning

Optiske svømme- og dykkerbriller fra Meisterglas byder på høj komfort over og under vandoverfladen. Præcisionsbrilleglassene fremstilles individuelt efter synsstyrken. På den måde kan du se svømmebanen og vurdere distancen perfekt og ved dykning vil du opleve de fineste farver og enestående kontraster fra verdenen under vandoverfladen.

Brilleglas med pol-filter

Polarisierede solbriller har et såkaldt pol-filter. Pol-filtret minimerer irriterende blændinger og refleksioner og gør en polariseret solbrille til den ideale følgesvend ved sport. Spørg i din Hallmann afdeling.

Bestil straks tid til gratis synsprøve

Også hos sportsbriller skal synsstyrken udmåles korrekt og brillen tilpasses præcist for at opnå et optimalt syn. Hos Hallmann er synsprøve og tilpasning selvfølgelig gratis.

Aftal tid nu

Du kan også være interesseret i