ÆGTE VARIATION TIL DIN SOMMER!

Oplev sommerens variationer og find din drømmebrile til alle lejligheder med kvalitetsglas fra Meisterglas®.

 

Aftal straks tid – du sparer kun nu 50% på hele glassortimentet* ved køb af din nye moderigtige sommer-følgesvend.

Aftal tid nu

50% på hele glassortimentet*

Hos Hallmann kann du få briller til enhver lejlighed – fordi kravene til glasset er så forskellige som livet! Opdag nu de passende muligheder og spar 50% på dine glas.* Uanset hvilket glas du vælger.

 • Enkeltstyrke glas eller progressive glas

 • Solbrille med styrke

 • Skærmbrille eller blålysfilterbrille

 • Brille til bilkørsel

 • Sportsbrille

 • Og mange flere!

Aftal tid nu
& spar stort!

STOR VARIATION AF GLAS TIL ALLE LIVSKVALITETER

PERFEKT TILPASSEDE BRILLEGLAS

Vores erfarne optikere gennemgår gerne din individuelle synsprofil med dig. Har du brug for en enkeltstyrke brille, en progressiv brille eller solbrilleglas i din styrke? Hos Hallmann får du nu 50% på alle typer brilleglas* – inklusiv top-rådgivning og gratis synsprøve.

SOLBRILLE I DIN STYRKE

For at kunne nyde solrige dage ubesværet, er det vigtigt at have den optimale UV-beskyttelse og den korrekte styrke i solbriller. Oplev nu ethvert øjeblik af sommeren med et afslappet syn og få nu 50% rabat på dine solbrilleglas.*

DET BEDSTE SYN PÅ ARBEJDSPLADSEN

Spar 50% på skærmbriller og blålysfilterbriller.* Disse er det optimale supplement til den digitale hverdag og sørger for den største komfort ved skærmen eller din smartphone. Specielt optimerede synsfelter og filtre aflaster øjnene og øger koncentrationen.

KLART SYN TIL BILISTER

Takket være briller til bilkørsel kan du opnå et afslappet syn og sikker kørsel med et optimalt syn. Optimerede synsfelter og specielle glasteknologier reducerer blændinger fra lygter og sollys og forbederer kontraster – også ved dårlige lysforhold og nattekørsel. Lær glas til bilkørsel at kende – vi giver dig 50% rabat på dine glas.*

STØRSTE BÆREKOMFORT VED SPORT

Ved sport er det vigtigt at have et fejlfrit syn. Sportsbriller med styrke fra Meisterglas® kombinerer et godt syn med største bærekomfort: Har du brug for en sports-solbrille eller en dynamisk brille med enkeltstyrkeglas eller progressive glas? Vores optikere rådgiver dig gerne – du får også nu 50% rabat på sportsbrilleglas.*

Meisterglas® MÆRKEGLAS

En ny brille fra Hallmann er ren livsglæde! Nyd hvert øjeblik med Meisterglas® mærkeglas i den kommende sommer med perfekte udsigter. Og det bedste: Du sparer nu ved køb af en brille nu hele 50% på brilleglas* helt efter dit behov.

 

Oplev Meisterglas® hos Hallmann:

 • Premium-kvalitet fra Tyskland
 • Til enkeltstyrke briller, progressive briller eller solbriller o.m.m.
 • Naturligt afslappet syn
 • Miljøbevidst på grund af korte transportveje
 • 100% tilvænningsgaranti

TOP MÆRKER I UDVALG

Se fordelene af premium-glas fra Meisterglas® fra Tyskland og få 50% rabat på glassene ved køb af en brille.* Vælg din nye yndlingsbrille blandt mange top mærker hos Hallmann.

FIND DIN HALLMANN AFDELING

*Gælder ind til den 31.8.24 ved køb af brilleglas og solbrilleglas fra Meisterglas®. Du får 1 glas fra mærket Meisterglas® gratis ved køb af et sæt glas. Så du sparer 50% i forhold til producentens listepris. Kun på nye ordrer. Kan ikke kombineres med andre kampagner, kompletpristilbud og kuponer. Ingen udbetaling af kontanter muligt.