Modtag nyhedsbreve & vind | Optik Hallmann

Modtag nyhedsbreve & vind!

Tilmeld dig vores Hallmann nyhedsbrev gratis og deltag samtidig i lodtrækningen om en kupon på 1.000 kr.!

 

Desuden får du del i disse fordele:

– eksklusive kuponer

– aktuelle tilbud før alle andre

– nye tendenser og inspiration

– nyttige informationer omkring et godt syn

Tilmeld dig nu og vind!

Tilmeld dig straks Hallmanns nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en kupon på 1.000 kr. – enten til dig eller en af dine kære!

Held og lykke!

Optik Hallmann

Hallmann er optikeren i nærheden af dig, som forstår dig og sætter dine behov i fokus. Det drejer sig om mere end kun et godt syn. Vi vil gerne, at du kan nyde livet med alle sanser og føle dig godt tilpas i alle situationer.

 

For at hjælpe dig med dette, tilbyder vi et bredt produktsortiment med internationale stelmærker og brilleglas fra Tyskland.

 

Vi vægter en individuel rådgivning fra vores uddannede fagpersonale og mange serviceydelser. Sammen finder ikke kun den passende løsning til dig, men også den bedst mulige løsning til alle behov, budget og livsstil. Vi glæder os over, at mange kunder, i både Tyskland og Danmark, allerede i flere år har tiltro til os.

FIND DIN HALLMANN AFDELING

100 AFDELINGER ER KLAR TIL DIG

Med kompetent vejledning og stilfornemmelse hjælper vi dig gerne ved valget af den perfekte brille eller kontaktlinser helt efter dine behov. Vi glæder os til at se dig i en af vores afdelinger i nærheden af dig.

  • professionel synsprøve
  • gratis og uforpligtende
  • uden ventetid
Aftal tid nu

*Kupon: Kan ikke udbetales til kontanter. Kan indløses i alle Hallmann-butikker.