De bedste tilbud i jubilæumsfinalen

I har efterspurgt dem – vi har hørt jer!

 

Det store 25-års jubilæum hos Hallmann er nået til finalen og derfor tilbyder vi jer endnu engang den mest efterspurgte jubilæumskampagne: -50% på alle brilleglas og yderligere op til 75% rabat ved køb af flere briller.*

 

Bestil straks tid og få glæde af jubilæumsfinalen!

Aftal tid nu

Flere briller, større besparelse!

Vi synes jo, at man aldrig kan få briller nok. Uanset om du bare har lyst til lidt forandring, har brug for en optisk solbrille i din styrke, eller det er vigtigt at have et afslappet syn ved computeren eller tabletten med en skærmbrille – med vores jubilæumskampagne kan du nu spare endnu mere!

Få glæde af alle brilleglas fra Meisterglas® nu 50% billigere.* Tilbuddet gælder også de top udstyrede premium-glas, som for eksempel til din afstands- eller læsebrille eller din nye progressive brille.

På din brille nr. 2 sparer du ikke kun 50% på glas, men yderligere også 50% på brillestellet!* Den perfekte mulighed for en solbrille i din styrke eller en skærmbrille med blå-lys-filter.

Det bliver endnu bedre – ved den tredje briller sparer du hele -75% på den komplette brille!* Det kunne være en individuelt tilpasset sportsbrille i din styrke eller en specialbrille til bilkørsel om natten? Alt efter dit behov. Hallmann har et passende udvalg.

25-års jubilæum hos Hallmann – den store finale

Se bedre. Lev bedre. Ud fra dette udsagn har vores optikeksperter dagligt sørget for mere livskvalitet de sidste 25 år. Det fejrer vi til det store Hallmann jubilæum – og til den store finale kommer de bedste jubilæumstilbud til dig igen! Du sparer ved køb af en brille -50% på brilleglas, ved brille nr. 2 -50% på glas OG på stellet og ved den 3. brille endda -75% på hele brillen!*

 

Vælg bland mere end 1.000 brillestel fra moderigtige designer-mærker. Vores optikere vejleder dig gerne til valget af den passende brille og de til dig individuelt tilpassede brilleglas. Selvfølgelig måler vi også din aktuelle styrke med den nyeste måleteknologi. Bestil straks tid, uden ventetid!

Aftal tid nu

FIND DIN HALLMANN AFDELING

*Du får ved køb af den 1. brille 50% på brilleglas fra Meisterglas®. Ved køb af den anden brille får du 50 % rabat på brilleglas fra Meisterglas® og 50% rabat på stellets pris (undtagen Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche, Davidoff). Gælder kun ved køb af to briller i den samme styrke. Ved køb af den 3. brille får du 75% rabat på brilleglas fra Meisterglas® og 75% rabat på stellets pris (undtagen Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche, Davidoff). Gælder kun ved køb af 3 par briller i samme styrke. Alle rabatter gælder indtil den 18.11.2023 på de billigere briller. Rabatten fratrækkes automatisk fra producentens listepris og gælder kun på nye ordrer og kan ikke kombineres med andre kampagner/kompletpristilbud/kuponer. Ingen kontantudbetaling muligt.