Jubilæumstilbud på solbriller med styrke

Temperaturen stiger og solen kommer oftere frem – det er tid til et par nye solbriller!

 

mærke-solbriller i din styrke til kun 225 kr. nu hos Hallmann eller til kun 750 kr. for progressive solbriller*.

 

Book din tid nu og lad os rådgive dig omkring den perfekte solbrille med individuelle brilleglas!

Aftal tid nu
Mærke-Solbriller med styrke og 100% UV-beskyttelse på jubilæumstilbud

Vi fejrer 25 år Hallmann og det vil vi fejre sammen med dig! Dine øjne kan nu glæde sig over elegante solbriller, som ikke kun beskytter mod UV-stråler, men også skåner feriebudgettet.

 

Moderigtige solbriller fås nu hos Hallmann i din styrke til kun 225 kr. eller til kun 750 kr. for progressive solbriller*. Selvfølgelig med solbrilleglas fra Meisterglas® med 100% UV-beskyttelse.

 

Vælg mellem mange modeller fra jubilæumskollektionen

I din Hallmann-afdeling kan du vælge mellem mange solbriller fra jubilæumskollektionen. Uanset om det er rundt eller firkantet, et cat-eye look eller i en retro-stil, så er der noget for enhver smag. Kig ind og find dine nye yndlingssolbriller.

 

Få rådgivning om de aktuelle modeller og det passende brilleglas af Hallmanns optikere. For at få det bedste råd uden ventetid, lav din aftale online med det samme.

Aftal tid nu

DINE MULIGHEDER FOR ENDNU MERE KOMFORT & LIVSKVALITET

Antirefleksbehandling på bagsiden af glassene

En antirefleksbehandling på bagsiden af glassene minimerer forstyrrende reflekser i glassene. Dette giver mulighed for et mere afslappet og klart syn i alle situationer.

Polariserede glas

Polariserende solbriller giver optimalt syn pga minimal blænding og reflektion. Det giver en naturlig kontrast og farveopfattelse og er derfor perfekte til bilkørsel og ved vandet.

*Tilbudsprisen på 225,- kr. (flerstyrke 750,- kr.) gælder på mange lagerførte & udvalgte modeller fra jubilæumskollektionen inkl. solbrilleglas til en værdi af 500,- kr. (flerstyrke 750,- kr.). Tilbudsbrillen fås med styrke i indeks 1.5, ± 6 sph./2 cyl. Kan ikke kombineres med andre kampagner og kuponer. Billede kun som eksempel.
Antirefleksbehandling på bagsiden af glassene eller polariserende glas fåes til en merpris.