25-års jubilæum: Spar op til 75% på dine briller - Optik Hallmann

25-års jubilæum:
Spar op til 75% på dine briller

Vi fejrer 25 år Hallmann!

 

Det vil vi fejre sammen med dig og giver derfor -50% rabat på brilleglas ved køb af dine nye briller!* Ved køb af brille 2 får du endda –50% rabat på både glas OG stel og hvis du køber en brille 3 utrolige -75% rabat på hele brillen.*

 

Bestil straks en tid online og få glæde af jubilæumstilbudet!

Aftal tid nu

Vi fejrer jubilæum – du kan være med!

Hundredvis af trendy stel fra populære mærker, som du kan vælge imellem

Se bedre. Lev bedre.: Ud fra dette udsagn har vores optikeksperter dagligt sørget for mere livskvalitet de sidste 25 år. Det fejrer vi med 25-års Hallmann jubilæum – som tak får du 1 brilleglas foræret* og store rabatter på alle yderligere briller.

 

Vælg blandt mere end 1.000 stel fra trendy designer-mærker. Vores optikere vejleder dig gerne ved valg af den passende brille og individuelt tilpassede brilleglas til dig. Selvfølgelig måler vi også din aktuelle synsstyrke ved hjælp af den nyeste måleteknik. Bestil straks en tid uden at skulle vente!

Aftal tid nu

AFSLAPPET SYN MED DEN BEDSTE KVALITET FRA MEISTERGLAS®

For at fejre vores 25-års jubilæum får du nu et glas gratis ved køb af et par briller. Du betaler kun for det ene af de to brilleglas og sparer på den måde -50% på brilleglassene. Tilbuddet gælder på alle brilleglas fra kvalitetsmærket Meisterglas®, også på progressive brilleglas, solbrilleglas og alle opgraderinger/behandlinger.

 

Lad ikke din chance gå til spilde og få glæde af dit gratis brilleglas!*

Meisterglas® enkeltstyrkeglas til din afstands- eller læsebrille giver god synskomfort, da de kan afstemmes præcis til dine individuelle behov. De bliver produceret efter højeste kvalitetsstandard i Nordtyskland og har derfor også en kort transportvej med lav ressourcebelastning.

Meisterglas® står for topkvalitet fra Tyskland. De progressive glas bliver tilpasset dine øjne og dine behov med den nyeste teknologi. Herved opnås et naturligt og afslappet syn på alle afstande.

Du sparer også -50% på alle tillæg, som f.eks. farve til solbrilleglas, lotusbelægning for lettere pudsning eller et blålysfilter som beskytter dine øjne mod det skadelige blå lys.

Flere briller? Større besparelse!

Vi synes jo, at man aldrig kan få nok briller. Uanset om du bare har lyst til lidt forandring, har brug for en optisk solbrille i din styrke, eller det er vigtigt at have et afslappet syn ved computeren eller tabletten med en skærmbrille – med vores jubilæumskampagne kan du nu spare endnu mere!

 

Ved køb af 2 briller får du ved den billigste ikke kun -50% på glassene, men sparer også -50% på stellet! Og skulle du beslutte dig for at købe en tredje brille, så sparer du ved den endda –75% på glassene OG på stellet!**

Aftal tid nu

FIND DIN HALLMANN AFDELING

*Gælder kun indtil 30.04.2023 ved køb af Meisterglas® brilleglas og solbrilleglas. Du får 1 glas af mærket Meisterglas® gratis ved køb af et sæt glas. Du sparer altså 50% på leverandørens anbefalede pris. Kun på nye ordrer. Kan ikke kombineres med andre tilbud, kompletbrilletilbud og kuponer.

**Du får ved køb af den 1. brille 50% på brilleglas fra Meisterglas. Rabatten fratrækkes automatisk fra producentens listepris. Ved køb af den anden brille får du 50% rabat på brilleglas fra Meisterglas og 50% rabat på stellets pris (undtagen Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche). Rabatten fratrækkes automatisk fra producentens listepris. Gælder kun ved køb af to briller i den samme styrke. Ved køb af den 3. brille får du 75% rabat på brilleglas fra Meisterglas og 75% rabat på stellets pris (undtagen Chanel, Dior, Gucci, Lindberg, Ørgreen, Lunor, La Roche). Gælder kun ved køb af 3 par briller i samme styrke. Rabatten fratrækkes automatisk producentens listepris. Alle rabatter gælder ind til den 30.4.2023 på de billigere briller. Rabatterne gælder kun på nye ordrer og kan ikke kombineres med andre kampagner / pakke- eller kompletpristilbud/kuponer. Ingen kontantudbetaling muligt.

Kun så længe lager haves. Ikke alle modeller findes i alle butikker. Billeder er kun eksempel.