-50% på alle brilleglas

Vi fejrer 100 Hallmann afdelinger!

 

Det vil vi fejre sammen med jer. Derfor får du ved køb af et par briller det ene glas gratis – Du sparer derfor 50% på dine brilleglas!*

 

Bestil straks en tid og sikr dig dit gratis brilleglas!

Aftal tid nu

BEDSTE KVALITET TIL HALV PRIS

For at fejre vores afdeling nummer 100, får du ved køb af et par briller det ene brilleglas gratis. Du betaler kun for det ene glas og sparer derfor -50% på brilleglas. Tilbuddet gælder alle brilleglas fra kvalitetsmærket Meisterglas®, også progressive glas, solbrilleglas og alle deres tilvalg.

 

Gå ikke glip af denne chance og sikr dig dit gratis brilleglas!*

Meisterglas® enkeltstyrkeglas til din afstands- eller læsebrille giver god synskomfort, da de kan afstemmes præcis til dine individuelle behov. De bliver produceret efter højeste kvalitetsstandard i Nordtyskland og har derfor også en kort transportvej med lav ressourcebelastning.

Meisterglas® står for topkvalitet fra Tyskland. De progressive glas bliver tilpasset dine øjne og dine behov med den nyeste teknologi. Herved opnås et naturligt og afslappet syn på alle afstande.

Du sparer også -50% på alle tillæg, som f.eks. farve til solbrilleglas, lotusbelægning for lettere pudsning eller et blålysfilter som beskytter dine øjne mod det skadelige blå lys.

100 x Hallmann kvalitet

Vi glæder os over, at vi nu er på 100 forskellige adresser i hele Tyskland og Danmark, for at kunne være der for dig!

 

Hver af de 100 afdelinger er unikke og bliver til noget specielt via de medarbejdere, som er i afdelingerne. Det de har til fælles, er deres krav til kvalitet og service. I hver afdeling tilbyder vi dig mange forskellige services, som professionel synsprøve, en udførlig rådgivning omkring emnet syn og briller, kontaktlinsetilpasning og gratis brille-eftersyn. Selvfølgelig gælder Hallmanns 100% tilfredshedsgaranti også i alle 100 afdelinger.

Aftal tid nu
100x der for dig!

100x Hallmann: HUNDREDE MÆRKESTEL I UDVALG

Aftal tid nu
Sikr dig dit ene glas gratis!

*Gælder kun indtil 20.11.2022 ved køb af Meisterglas® brilleglas og solbrilleglas. Du får 1 glas af mærket Meisterglas® gratis ved køb af et sæt glas. Du sparer altså 50% på leverandørens anbefalede pris. Kun på nye ordrer. Kan ikke kombineres med andre tilbud, kompletbrilletilbud og kuponer.

Kun så længe lager haves. Ikke alle modeller findes i alle butikker. Billeder er kun eksempel.