2 BRILLER
TIL 1 PRIS

Et ekstra par briller er en stor fordel for mange briller brugere, for eksempel en solbrille i egen styrke, læsebriller eller en reservebrille.

 

På grund af det, får du nu oveni dit køb af en nær-/ eller afstandsbrille fra 1.800 kr. eller en progressiv brille fra 2.900 kr. et ekstra par briller i din styrke.

 

Aftal tid nu og sikre dig 2 briller til 1 pris!

Aftal tid nu

VÆLG EN EKSTRA BRILLE SOM PASSER TIL DINE BEHOV

SOLBRILLER INKLUDERET

En moderigtig solbrille i dine styrker sørger for den optimale solbeskyttelse af dine øjne, enten på ferien eller på afslappede forårsdage. Opdag mange moderne modeller fra Vienna Design og beskyt samtidig dine øjne for skadelig UV-stråling.

RESERVEBRILLER INKLUDERET

Forkæl dig selv med noget smukt og sørg for et godt udseende med en trendy reservebrille.  Uanset om det er med en fin metalramme eller iøjnefaldende statement briller, kan du hos Hallmann garanteret at finde din yndlingsmodel. Et lille tip: Kombiner dine reservebriller med et blålysfilter og beskyt dine øjne mod skadeligt blå lys fra skærme!

LÆSEBRILLER INKLUDERET

Hvis du elsker at læse eller har fritidsaktiviteter som foregår på nær, så vil en læsebrille være et godt supplement til din progressive brille. På den måde vil dine øjne kunne slappe af imens du læser en bog eller nyder dine fritidsaktiviteter.

TOP MÆRKER TIL UDVALG

Vælg din nye yndlingsbrille blandt mange fine top mærker – og få en ekstra brille fra Vienna Design i din styrke med i pakken.

 

Bestil straks en tid og sikre dig dette tilbud!

Meisterglas® Brilleglas

Se dine Meisterglas® fordele:

  • superantirefleksbehandling som minimerer irriterende reflekser

  • hærding som minimerer ridser

  • CleanCoat til nemmere rengøring

  • god synskomfort

  • produceret i Lyksborg, der ligger ved Østersøen

Aftal tid nu
Made in Germany!

*Gyldig indtil den 31.05.2022. Nær/afstandspakke: Ved køb af en nær-/eller afstandsbrille fra kr. 1.800,– (for brillestel og glas) får du et Vienna Design brillestel til en værdi af 600 kr med enten nær-/afstandsbrilleglas til 600 kr eller med solbrilleglas til 500 kr. Glidende overgang: Ved køb af en glidende overgangsbrille fra kr. 2.900,– (for brillestel og glas) får du et Vienna Design brillestel til en værdi af 600 kr med enten progressive glas til 1.500 kr, med solbrilleglas til 750 kr eller skærmglas til 1.600 kr. Ekstrabrillen laves kun med den samme styrke og udleveres samtidig med den købte brille. Billede kun som eksempel.